Останні новини

​ДОПОМОГА —​ ЖИТТЄВО НЕОБХІДНА, ЯК КИСЕНЬ! СПЕЦОБЛАДНАННЯ ДЛЯ МЕДЦЕНТРУ РОДИННОГО ЗДОРОВ’Я ВІД БІРЖІ БЛАГОДІЙНОСТІ “ДОБРОДІЙ”

Під час війни в Україні лікарні — це справжні форпости надії, милосердя та екстренної допомоги. Розуміючи надзвичайно важливу місію українських медиків сьогодні, Біржа Благодійності “ДоброДій” не припиняє працювати у напрямку всебічної підтримки медичних закладів.

Регіональний медичний центр родинного здоров'я у Дніпрі — як велике серце, що б’ється заради порятунку українців. Колосальні обсяги роботи обумовлюють більші потреби в якісному медичному обладнанні та медикаментах. Цього разу Біржа Благодійності «ДоброДій» посприяла встановленню обладнання кисневого генератора, а саме профінансувала роботи з його підключення до системи киснепостачання до відділень лікарні.

Це дало можливість бути незалежними в забезпеченні пацієнтів киснем, який вкрай необхідний для підтримки життєдіяльності, а також має можливість функціонувати в період блекаутів. Іноді допомога - дійсно життєво необхідна, як кисень. І в даному випадку — це не метафора.

Ми вдячні українським медикам за героїзм, а партнерам - за небайдужість, згуртованість та готовність завжди прийти на допомогу! Наша сила — у єднанні та взаємній підтримці!


Аня Ткаченко нарешті отримала першу партію допомоги!

У 16-річної дівчини рідкісне захворювання — ювенільний ідіопатичний артрит. Крім того, Аня має хворобу Крона і хронічну хворобу нирок.

​ОЛЕНА СОСЄДКА ОТРИМАЛА ВІДЗНАКУ ВІД МІНІСТРА ОБОРОНИ УКРАЇНИ РУСТЕМА УМЄРОВА

За значний особистий внесок у наданні всебічної допомоги підрозділам Збройних Сил України, активну волонтерську діяльність в умовах воєнного стану, 1...

Діти з важкими діагнозами стають на крок ближчими до здорового майбутнього!

​Останній місяць весни у розпалі, а тим часом одразу 9 наших підопічних активно здобувають нові навички й уміння!

У вас є проект?

НАПИШІТЬ НАМ